KADİFECİ & KADİFECİ PARTNERS

HAKKIMIZDA

Kadifeci & Kadifeci Partners kurucuları Av. Naim Uğur KADİFECİ ve Av. Deniz KADİFECİ tarafından İstanbul'da kurulmuştur. Hukuk büromuz halen yerli ve yabancı müvekkillerimize Türkiye'de ve yurt dışında hukuk hizmeti sunmaktadır.
Müvekkillerimize avukatlık etik kuralları çerçevesinde kaliteli, güvenilir ve donanımlı hukuki hizmet sunabilmek maksadıyla; tüm Türkiye’de hukuk nosyonunu benimsemiş, güvenilir ve yerleşik hukuk büroları ile eş güdümlü olarak iş birliği halinde çalışmaktayız.
Çalışmalarımızda benimsediğimiz temel prensibimizi, hukuki ve etik ilkelere bağlı, güncel mevzuat ve literatür bilgisine dayalı eylem ve çözümler üretmektir. Dinamik yapımız ve bilgi ile donanımı benimsemiş prensibimiz doğrultusunda meslek içi eğitimler ve akademik çalışmalarımız sayesinde gelişen ve hızlı değişen dünyayı takip etmekte ve uyum sağlamaktayız.

Naim Uğur KADİFECİ
KURUCU AVUKAT

Naim Uğur KADİFECİ
KURUCU AVUKAT

2015 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2015 yılında İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak stajyer avukatlık çalışmasına başladı. 2017 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Sermaye Piyasaları ve Ticaret Hukuku alanında Yüksek Lisans öğrenimine başladı. 2020 yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim görmeye başlamıştır. 2018 yılında Kadifeci & Kadifeci Partners kurmuştur.

Naim Uğur KADİFECİ, öncelikli olarak Ceza, Ceza Muhakemesi Hukuku, Ticaret ve Şirketler Hukuku alanında yoğunlaşmıştır. Önemli sayıda müvekkiline bu konuda danışmanlık hizmeti vermektedir. Bunun yanı sıra; İş Hukuku, Aile Hukuku, Sözleşme Hukuku ve İcra ve İflas Hukuku alanlarında da donanım sahibidir.

Diller:
İleri Düzey İngilizce

Eğitim ve Sertifikalar:
• İstanbul Barosu Başkanlığı CMK Uygulama Servisi Meslek İçi Eğitim Semineri “Sanık Müdafiiliği, Mağdur, Şikayetçi Ve Katılan Vekilliği.”

• Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet Liderlik Okulu’nun Siyaset Okulu 16 Sertifika Programı

• Kariyer Hukuk Derneği Spor Hukuku Sertifika Programı.

İletişim: ugur@kadifeci.av.tr

Deniz KADİFECİ
KURUCU AVUKAT

2019 yılında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2019 yılında İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak stajyer avukatlık çalışmasına başladı. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim görmeye başlamıştır. 2020 yılında Kadifeci & Kadifeci Partners’da kurucu avukat olup, halen Kadifeci & Kadifeci Partners bünyesinde avukatlık faaliyetlerine devam etmektedir.

Deniz KADİFECİ, öncelikli olarak Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanında yoğunlaşmıştır. Önemli sayıda müvekkiline bu konuda danışmanlık hizmeti vermektedir. Bunun yanı sıra; Aile Hukuku, KVKK Uygulanması, Miras Hukuku, İdare Hukuku, Sözleşme Hukuku ve İcra ve İflas Hukuku alanlarında da donanım sahibidir.

Diller:
İleri Düzey İngilizce

Eğitim ve Sertifikalar:
• İstanbul Barosu Başkanlığı CMK Uygulama Servisi Meslek İçi Eğitim Semineri “Sanık Müdafiiliği, Mağdur, Şikayetçi Ve Katılan Vekilliği.” (2019)

• İş yerinde Kadın: Sömürü, Mobbing, Şiddet ve Taciz- Av. Nazan Moroğlu, Dr.Fatma Pınar Arslan, Av.Pelin Pınar Kaya, Av.Özge Demir - İSTANBUL BAROSU SEM SEMİNERİ

• Avukatlık Meslek Etiği ve Uygulamaları- Av.Taciser Ülkü Levent, İş Hukukunun Güncel Sorunları, Banka ve Finans Hukuku

• Cinsel Dokunulmazlığa Karşı Suçlar- Prof.Dr.Ahmet Gökcen, Prof.Dr.Hamide Zafer , Prof.Dr.Mehmet Kerem Doksat

• Deniz Ticareti Hukuku Panel- Prof.Dr.Tekin Memiş, Doç.Dr. Vural Esen

• Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi- Yr.Doç.Dr. Rezan Epözdemir, Yrd.Doç.Dr.Ural Aküzüm, Av.Şafak Mahmutyazıcıoğlu Av.Şekip Mosturoğlu

• Mülteci Hakları Paneli- Av. Uğur Yıldırım, Av. Ayşegül Tansen Av.Ayşenur Demirkale, Hukuka Başlarken ve Mezuniyetten Sonra Konulu Konferans

İletişim: deniz@kadifeci.av.tr

Özlem YİĞİTOĞLU
AVUKAT

2021 yılında MEF Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 2019-2021 yılları arasında İstanbul Barosu Öğrenci Birliği bünyesinde MEF Üniversitesi’nin öğrenci temsilciliğini yapmıştır. 2021 yılında İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak stajyer avukatlık çalışmasına başladı. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim görmeye başlamıştır. 2021 yılında Acıbadem Üniversitesi Adli Tıp Tezli Yüksek Lisans Programında eğitimine başlamış olup halen tez çalışmasına devam etmektedir. 2021 yılında Kadifeci & Kadifeci Partners ‘da stajyer avukat olup, halen Kadifeci & Kadifeci Partners bünyesinde faaliyetlerine devam etmektedir.

Özlem YİĞİTOĞLU, lisans dönemi boyunca Yabancılar Hukuku ile Kadına ve Çocuğa Yönelik Şiddet alanında çalışmalar yapmıştır. 2020 yılından bu yana İMDAT Şiddeti Önleme ve Rehabilitasyon Derneğinde gönüllü olarak kadına ve çocuğa yönelik şiddeti önleme hususunda faaliyetlerine devam etmektedir. Özlem YİĞİTOĞLU, öncelikli olarak Sağlık Hukuku, Yabancılar Hukuku ve Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanlarında yoğunlaşmıştır. Bunun yanı sıra; Aile Hukuku, KVKK Uygulanması ve İnsan Hakları Hukuku alanlarında da donanım sahibidir.

Diller:
İleri Düzey İngilizce

Eğitim ve Sertifikalar:
ADD Beşiktaş & İstanbul Barosu- Toplum Akademisi Siyaset Toplantıları (2018)

Düşünce Suçuna Karşı Girişim Derneği-Uluslararası İnsan Hakları Hukuku Semineri (2018)

Yanındayız Derneği & MEF Üniversitesi- "Nafaka üzerine Güncel Gelişmeler ve Gündemdeki Değişiklikler"(2019)

ILSA Altınbaş Üniversitesi - "İnsan Hakları-Çocuk Hukuku" (2019)

İstanbul Barosu bünyesinde Mülteci Hakları Hukuku alanında "İHAM Kapsamında Geri göndermeme ilkesi" başlıklı çalışma

Case Studies in Law dersi kapsamında "iklim mülteciliği ve Teitiota kararı" başlıklı çalışma (2019)

İFÖD-"Genç Hukukçular İçin İfade Özgürlüğü" Sertifikası (2020)

Yeşil Düşünce Derneği -Yeşil Politika Okulu Sertifikası (2020)

Feminism and Social JusticeUniversity of California Certificate (2020)

Introduction to Environmental Law and Policy-University of North Carolina Certificate (2020)

Introduction to International Criminal Law-Case Western Reserve University Certificate (2020)

İMDAT Derneği Mülteci Çocuk Raporu kapsamında hukuki boyut, haber içerik analizi çalışması kısımlarının oluşturulması (2020)

İMDAT Derneği Çocukta Fiziksel Şiddet Raporu kapsamında kavramlar ve hukuki boyut kısımlarının oluşturulması (2020)

İMDAT Derneği 3. Uluslararası Şiddeti Önleme Kongresin’de “Çocuk Askerlerin Medyadaki Değerlendirmesiyle İle İlgili. İstismar Mağduru Çocukla Görüşme Yöntemleri Sertifikası (2021)

İMDAT Derneği 3. Uluslararası Şiddeti Önleme Kongresin’de “Çocuk Askerlerin Medyadaki Değerlendirmesiyle İle İlgili Haberler Üzerinden Kesitsel Bir Çalışma” başlıklı sözlü bildiri (2021)

İMDAT Derneği 3. Uluslararası Şiddeti Önleme Kongresin’de “Yaşlı İstismar ve İhmalinin Çeşitli Yaş Gruplarında Oluşturduğu Algının Saptanmasına Yönelik Araştırma” başlıklı sözlü bildiri (2021)

İMDAT Derneği Risk Altındaki Çocuklara Destek Projesi Değerlendirme Toplantısı’nda “Çocuk İşçiler” başlıklı sözlü bildiri sunumu (2021)

UN Women “UN Trust Fund to End Violence against Women” proje başvurusu (2022)

ISARC Uluslararası Kadın Çalışmaları Kongresi “Yargıtay Kararları Kapsamında Cinsel Şiddet Eylemlerinden “Teşhircilik” Üzerine Kesitsel Bir Çalışma” başlıklı sözlü bildiri sunumu (2022)

Proje Yazma Eğitimi (2022)

İletişim: ozlem@kadifeci.av.tr

Lara KAZANCI
ÖĞRENCİ STAJYER

Lara KAZANCI, Üniversite eğitimine Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam etmektedir. Devam eden lisans dönemi boyunca ise Aile Hukuku ve Miras Hukuku alanında çeşitli seminerlere katılmaktadır. Avukatlık etik ilkelerini benimseyerek meslek hayatına atılmak isteyen ve lisans dönemini donanımlı bir şekilde bitirmeyi hedefleyen Lara KAZANCI Kadifeci & Kadifeci Partners’da yaz stajyeri olarak bulunmaktadır.

Diller:
İleri Düzey İngilizce
Başlangıç Düzeyi Almanca

Eğitim ve Sertifikalar:
Hakim, Savcı ve Kaymakamlık Mesleklerine Hazırlıkta Yol Haritası Projesi – Erhan KAYA ( Hakimlik Akademisi Kurucusu) (2022)

Avukatlar Günü Zirvesi – Av. R. Erinç SAĞKAN (TBB Başkanı), Av. Mehmet DURAKOĞLU (İstanbul Barosu Başkanı), Av. Veli KÜÇÜK (TBB Genel Sekreteri), Av. Gökhan BOZKURT, Av. Kağan Berk YÜKSEL (2022)

İletişim: lara@kadifeci.av.tr